SINIFLARIMIZ

images/resimler/82_3118.jpg - SINIFLARIMIZ
SINIFLARIMIZ

Yaşam alanı bireylerin kişiliğini etkileyen en önemli faktörlerin başında gelmektedir. Bizler de bu bilinçle öğrencilerimizin günlerinin büyük bir bölümünü geçirecekleri bu alanı en kaliteli şekilde donattık. Bir öğrencinin derste kullandığı kalemin gölgesi olmamalı ki dikkatini kalemin gölgesi bile dağıtmamalı felsefesiyle hareket ederek duvarsız eğitim dediğimiz sistemi geliştirdik. Sınıflarımızın tamamında öğrencilerin oturduğu noktaya göre hem sağ hemde sol tarafları tamamen camdan oluşuyor. Oklumuz gün ışığından daha fazla faydalanabilmek adına galeri boşluğu mevcut bir şekilde yapılmış olup sınıflarımızın tamamı galeri boşluğunu görecek şekilde konumlandırılmışlardır. Ayrıca sınıflarımızın tamamı akıllı tahta ve internet ile donatılmış olup, bunun yanısıra öğrencilerimizin kendilerini bir anfide hissetmelerini sağlayacak duvarı tamamen kaplayan yazı tahtaları mevcuttur.