TÜM ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER...

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi. Okulumuzda dönem sonu karneleri, öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize verildi. Karnelerin verilmesinin ardından İstiklal Marşı Töreni düzenlendi.

Tören öncesi "100 Yıla Bakan Gençler Şiir Yarışması" kapsamında İl Birincisi olan 9. Sınıf öğrencimiz Bekir Batuhan BİLGİHAN, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye Geneli düzenlenen “Sıfır Atık Proje” Yarışmasında İl Birincisi  olan Özel Teknobil Koleji ve öğrencilerimiz Efecan YATKIN, Hamza KEF, Hasan Ali YAĞCI, Mehmet Mirsad UZUN, Akif Kaan OLGUN, Ozan TOSUN, Bahadır OLGUN, Ozan ODABAŞI Mehmet BULUT'a başarı belgeleri Okul Müdürümüz Hakan DOKUMACI ve Müdür Yardımcımız Ramazan DURSUN tarafından verildi.

2023-2024 Teknobil Koleji Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında birinci olan 10-COT  sınıfına madalyaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat AKKOYUN tarafından verildi.

İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören sona erdi.

Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

HABER GÖRSELLERİ